Hoe plaats ik een nieuw evenement in de Agenda?

Om een nieuw evenement in de Agenda te plaatsen moet je als geregistreerde gebruikers ingelogd zijn. Bent je niet ingelogd, dan kun je wel een evenement plaatsen, maar dan moet deze eerst door de website beheerder worden goedgekeurd voordat het evenement op de website wordt getoond.

 • Ga vervolgens naar het menu-item Agenda, waaronder zich de optie 'Evenement insturen' bevindt.

 • Vul onder 'NIEUW EVENEMENT' de titel in. Dit is de naam van het evenement.

 • Voeg desgewenst via de 'Bladeren...' optie een afbeelding toe. De afbeelding graag in een liggend formaat, met een maximale (breedte)resolutie van 1200 pixels .
  Let er op dat een zelf gemaakte foto gebruikt of een foto die je met nadrukkelijke toestemming van de maker mag gebruiken op deze website. Inbreuken op de auteursrechten van anderen worden absoluut niet getolereerd.

 • Voeg de datums toe. Bij een evenement op één dag zijn de begindatum en de einddatum gelijk.
  Je kunt de datum als volgt invullen: (bijvoorbeeld: 12-03-2023). Wil je ook een tijdstip toevoegen voeg dat de tijd als volgt toe (bijvoorbeeld: 12:00).
  Je krijgt dan: 12-03-2023 12:00.
  Je kunt de datum en eventuele tijd ook selecteren door op de kalender-icoon rechts te klikken. Er opent zich dan een schermpje waarin je de gewenste datum en tijd kunt selecteren. Vergeet niet om de keuze te 'bevestigen' door op de button 'Sluiten' te klikken.

Kom je er onverhoopt niet uit? Neem dan gerust contact op met Meindert van Dijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mooi Barradeel
Meindert van Dijk
Boarg. Dukerstrjitte 34
8855CZ Sexbierum
06-46264523

info@mooibarradeel.nl 
www.mooibarradeel.nl

info@meindertvandijk.nl
www.meindertvandijk.nl

KvK nr: 01080027
BTW: NL001261421B67

Meindert van Dijk is als fotograaf en organisator van Natuurfotowandelingen in het Waddengebied met Waddengoud bekroond.

Logo Waddenzee WerelderfgoedGastheer en Ambassadeur

DOM

Deze website wordt financieel ondersteund via de Subsidieregeling Dorpsontwikkelingsmaatschappijen Fryslânfonds